За допомогою ChatGPT: Мар’яна Безугла склала ідеальний графік для роботи Верховної Ради

Народна депутатка Мар’яна Безугла знову привернула до себе увагу. Цього разу вона за допомогою ChatGPT створила орієнтовний розклад засідань Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Штучний інтелект впорався з цим завданням за кілька секунд, але це викликало шквал критики з боку її підписників у Facebook.

У дописі на своїй сторінці у соціальній мережі Безугла зазначила, що до складу комітету входять 20 народних депутатів. І з проханням написати графік роботи на березень 2024 АІ впорався швидко і досить ефективно. ChatGPT розписав дії народних депутатів на кожен день і згрупував їх по тижнях. Завдання прописані чітко і зрозуміло. “Це загальний графік роботи комітету на березень 2024 року, який може бути доповнений або змінений залежно від конкретних подій і потреб війни”, – резюмував АІ після створення розкладу.

Реакція підписників на допис Безуглої

Підписники депутатки не оцінили її спроби використовувати штучний інтелект у своїй роботі. Більшість із них засудили Безуглу за спробу перекласти частину своїх обов’язків на штучний інтелект. Дехто пропонував замінити ним весь уряд країни, інші – запитувати у чат-бота, “коли закінчиться війна”. Були також пропозиції імплантувати АІ в голову Безуглої, додати в ChatGPT умову “відкату”, а також просто розпустити Верховну Раду і використовувати АІ замість депутатів.

Джерело: NNews

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ