По Чернівецькій і Сагайдачного відновили водопостачання

Прорив води

В другій половині серпня вийшов з ладу насосний агрегат на насосній станції №2, в результаті чого без води залишилися мешканці вул. Сагайдачного та частини вул. Чернівецької. Це також призвело до зменшення загального тиску у системі водопостачання цілого міста.

Ремонт затягнувся на такий великий термін у зв’язку з тим, що необхідно було підібрати відповідне, вельми специфічне, обладнання – насосний агрегат моделі 1970 року. Саме такий насос іде в парі з електродвигуном насосної станції. Також виникали складності з монтажем.

Але, спільними зусиллями, кошти були виділені, обладнання придбане, монтаж закінчений.

Сьогодні, 24.09.15 р., ремонтні роботи були завершені і водопостачання було відновлено. 

Крім того, виникали проблеми з водовідведенням у Мікрорайоні, а саме на території Сторожинецької ЦРЛ. Протягом 10 днів водовідведення було неефективне через засмічення каналізаційних труб, в яких ремонтна бригада чого тільки не знайшла – лушпиння від картоплі, рушники, кістки від фруктів, засоби особистої гігієни тощо. Крім того, каналізаційний колодязь виявився засипаний землею.

Лише, 23 вересня, вчора проблему водовідведення вдалося вирішити.

КП “Сторожинецьке ЖКГ” дуже просить – не засмічуйте каналізаційні мережі, адже ви шкодите не тільки самі собі, а і сусідам, і решті мешканців міста.

Категорія: ЖКГ
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ