15.10.15. Остання чергова сесія районної ради

33 сесія Районної ради

В четвер, 15 жовтня, відбулася ХХХІІІ сесія районної ради VI скликання, яка стала останньою черговою сесією перед виборами місцевих депутатів.

Голова Сторожинецької РДА Ярослав Михайлович Бартош у своєму виступі зазначив, що наш район попав у зону стихійного лиха у вигляді дуже рясного снігопаду та подякував всім директорам лісгоспів, РайАвтодору та Сторожинецькому РЕМу за велику роботу, яка була проведена.

Начальник Сторожинецького РЕМу, Мельник Степан Богданович, доповів про відновлення електропостачання по району. Депутатами як районної так, так і запрошеними на засідання депутатами обласної ради, було поставлено багато запитань до Степана Богдановича.

2

На сесії був заслуханий звіт начальника фінансового управління Сторожинецької РДА Ігора Аркадійовича Слюсара про виконання районного бюджету за 9 місяців 2015 року та інформація про внесення змін до районного бюджету на 2015 рік.

До порядку денного були внесені 26 питань, зокрема про комплексну програму запобігання дитячій бездоглядності та захисту прав дитини, про Програму забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, про розгляд заяв громадян щодо надання одноразової матеріальної допомоги, про затвердження окремих розпоряджень голови райради, про продовження терміну оренди окремим бюджетним установам, про звернення відокремленого підрозділу ГО “Об’єднання учасників АТО”, про прийняття у спільну власність територіальних громад окремого майна та передача його на баланс КП “КарпЕко-2010”, про продовження терміну реалізації проекту MIS ETC 1654 “Транскордонний інструмент управління побутовими відходами в сільській місцевості” та про звіти депутатів районної ради Микайла Василя Орестовича та Орендовича Віктора Романовича.

33 сесія районної ради

Останнім питанням у порядку денному було звернення депутатів Сторожинецької районної ради шостого скликання до Президента України, голови Верховної Ради України, Прем’єр-Міністра України щодо забезпечення соціальних гарантій учасникам АТО та членам їх сімей.

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ