У міській раді відбулася остання чергова сесія

2

У четвер, 15 жовтня, в Сторожинецькій міській раді відбулася XL сесія, яка стала останньою черговою сесією VI скликання.

До порядку денного було включено 11 питань, зокрема про підготовку комунальних служб міста до осінньо-зимового періоду на 2015-2016 роки, про яке доповідали Поляк Валерій Михайлович, начальник КП “Сторожинецьке ЖКГ” та Карп Григорій Драгушович, директор КП “КарпЕко-2010”.

Також на розгляд сесії було винесено розгляд рішень Бобовецької, Слобода Комарівської, Комарівської, Старокрасношорської, Костинецької, Давидівської, Кам’янецької, Зруб-Комарівської, Банилово-Підгірнівської сільських рад щодо добровільного об’єднання територіальних громад; питання про затвердження Програми надання фінансової підтримки комунальним підприємствам, питання про затвердження Програми сприяння ефективному розвитку ОСББ, про затвердження Правил торгівлі на ринках міста, про продовження договорів оренди, про розгляд листа Сторожинецької РДА про встановлення білбордів, сітілайтів.

Сесія міської ради

На засіданні було розподілене перевиконання дохідної частини бюджету міської ради за рахунок загального та спеціального фондів на суму 3,2 млн. грн. Зокрема, субвенція з місцевого бюджету до районного бюджету на співфінансування реконструкції з переобладнанням під ДНЗ будівлі солдатської їдальні по вул. Гвардійській, 15 склала 1,7 млн. грн.

400 тис. грн. було виділено на проведення робіт по будівництву водопроводу по вул. Чернівецькій та 245 тис. грн. було виділено на виконання робіт по будівництву електричних мереж вуличного освітлення по вулицях Табірній, Чехова та Кіцманській.

Сесія міської ради

На придбання солі та піску для підсипки доріг міста в зимовий період виділили суму 75 тис. грн. та 200 тис. грн. на придбання навісного обладнання для підсипки доріг міста.

За 9 місяців 2015 року у міський бюджет надійшло майже 8,5 млн. грн. Найбільше доходів місто отримало у вигляді єдиного податку для суб’єктів малого підприємництва – 2 млн. грн. Акцизний податок з роздрібної торгівлі підакцизними товарами – майже 1,5 млн. грн. Плата за землю – трохи більше 1 млн. грн. 

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ