Змагання “Осінні старти – 2015”

Осінні старти

Вчора, в перший день листопада, в дванадцятий раз відбулись районні змагання серед людей з інвалідністю “Осінні старти – 2015”, що проводились районною організацією “Союзу організацій інвалідів України”.

Перші такі змагання відбулись в далекому 2003 році в спортзалі тоді ще Сторожинецького лісового технікуму.

3

За цей час втричі зросла кількість учасників, змінились змагальні дисципліни, але незмінним залишилось бажання довести і собі, і всім оточуючим, що інвалідність – це не вирок і можна жити повноцінним життям і займатись фізкультурою та спортом.

1

Нинішні змагання відбувались за чотирма видами: кільцекид, кидки в баскетбольне кільце, дартс і кеглі. Особливість була в тому, що по всіх видах було розділення між візочниками і не візочниками, що давало останнім більше проявити свої можливості.

Перемогу в дартсі серед чоловіків здобув І. Прислупский, у  жінок О. Мелещук. В кільцекиді серед чоловіків першим був А. Чеботар, а у жінок – М. Козіяну.

4

У змаганнях з кидків у баскетбольне кільце першою у жінок була Н. Петричук, у чоловіків – П. Калинюк. І у змаганнях з кеглів у чоловіків першим був А. Чеботар, а у жінок О. Мелещук.

6

У візочників чоловіків перемогу в дартсі здобув В. Добридін, у жінок – В. Добридіна. В кільцекиді перемогли: у чоловіків – В. Іонашко,  у жінок – В. Добридіна. В змаганнях з кидків  у баскетбольне кільце перемогу святкували: у чоловіків – В. Іонашко, у жінок – З. Боштега.

7

У кеглях серед чоловіків першість здобув Г. Тесницький, а у жінок – Н. Голуб.

Змагання продемонстрували як зросла майстерність учасників, а найголовніше – захід забезпечив спілкування та гарний настрій всім учасникам, наснагу для подальших перемог і в спорті, і в житті.

Джерело: голова Сторожинецької районної організації СОІУ О. Хавронюк

Категорія: Спорт Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ