Супер Кубок Сторожинецького району з футболу – 2015

Супер Кубок району

У неділю, 01.11.15 р., на стадіоні “Дружба”  в Сторожинці відбувся матч за Супер Кубок Сторожинецького району з футболу – 2015 серед дорослих команд.

Перед початком гри організаторами матчу – Сторожинецькою районною спортивною громадською організацією “Федерація футболу” – були підведені підсумки футбольного сезону в районі та проведене нагородження призерів Чемпіонату району з футболу.

5

3

2

Пам’ятними кубками, грамотами та медалями Сторожинецької РСГО “Федерація футболу” були відзначені футбольні клуби:

  • 1 місце“Фортуна”, село Великий Кучурів;
  • 2 місце“Нижні Петрівці”, село Нижні Петрівці;
  • 3 місце“Буковина”, село Стара Жадова.

4

1

6

Підсумкова турнірна таблиця має такий вигляд:

Місце

Команда Ігри

Очки

1

ФК «Фортуна» с. Великий Кучурів 18 47

2

ФК «Нижні Петрівці» с.Нижні Петрівці 18 43

3

ФК «Буковина» с. Стара Жадова 18 40

4

ФК «Тисовець» с. Тисовець 18 28

5

ФК «Сторожинець» м. Сторожинець 18 27

6

ФК «Ардан» с. Йорданешти 18 26

7

ФК «Слобода Комарівці» с. Слобода Комарівці 18 17

8

ФК «Динамо» с. Верхні Петрівці 18 10

9

ФК «Костинці-Ясено» с. Костинці 18 0

Як повідомив заступник голови Сторожинецької РСГО “Федерація футболу” Василь Баланюк, до участі у цьогорічному чемпіонаті подали заявки 12 колективів, однак фінішували тільки 9.

З різних причин, в тому числі і через відсутність фінансування, команди з Красноїльська, Ропчі і Кам’яної припинили змагання на різних стадіях чемпіонату.

Супер Кубок району

11

9

Василь подякував місцевим меценатам, спонсорам та активістам за участь їх команд у чемпіонаті, а також Чернівецькій обласній федерації футболу за матеріальну підтримку районної організації, та висловив надію, що в наступному році участь в чемпіонаті візьме більша кількість команд.

12

8

10

Щодо матчу за Супер Кубок, то участь в ньому взяли Чемпіон району команда ФК “Фортуна” з Великого Кучурова та володар кубку району – команда “Умка-Петрівці” з Сторожинця.

24

20

Гра проходила в запеклій боротьбі, в якій були забиті голи, жовті та червоні картки, післяматчеві одинадцятиметрові удари.

21

22

Основний час гри закінчився з нічийним рахунком 1:1, команди почергово забивали в кожному таймі.

18

17

19

Спочатку, в першому таймі, після помилки голкіпера відзначилися футболісти ФК “Фортуна” (гол забив О. Церковний), а після перерви, перебуваючи в більшості, футболісти ФК “Умка-Петрівці”, ударом зі штрафного та завдяки помилці голкіпера суперника, зрівняли рахунок (гол забив О. Даскалюк).

15

Супер Кубок району

В пробитті одинадцятиметрових кращими були футболісти ФК “Фортуна”, які в додачу до чемпіонства стали володарями Супер Кубку Сторожинецького району з футболу 2015.

16

25

26

Категорія: Важливо Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ