Пляшкою по голові як “подяка” за допомогу

Кримінал

Нещодавно колегія суддів Глибоцького районного суду у засіданні визнала 39-річного жителя с. Верхні Петрівці нашого району винним у причетності до тяжкого злочину і за скоєне відрядила його спокутувати гріхи за колючим дротом на тривалий термін.

Було встановлено, що 19 лютого, після спільної із 29-річним односельцем роботи по господарству фігурант виставив “могорич”. Та в ході застілля між земляками спалахнули словесний конфлікт та бійка. І господар, щоб відстояти свою істину, “вирубив” гостя прицільним ударом пляшки, а коли той, мов підкошений, впав на долівку, наніс йому руками та ногами ще не менше сорока, за висновками судових медиків, травмуючих поранень.

Коли ж переконався, що “противник” не подає ознак життя, то, щоб приховати свою причетність до цього злочину, уникнути викриття та ймовірного покарання, переніс уже мертве тіло небіжчика на сусіднє подвір’я і присипав сухим гіллям. І тільки через місяць – 18 березня – власник цього будинку звернув увагу на специфічний запах…

Та уникнути викриття чоловікові так і не вдалося – у ході огляду домоволодіння правоохоронці виявили неспростовні докази його безпосередньої причетності до даного цинічного  протиправного вчинку.

У кінцевому результаті колегія суддів визнала підсудного винним у навмисному позбавлені життя людини і за скоєне позбавила його волі на довгих дев’ять років та шість місяців. Цим же вердиктом вбивцю зобов’язано виплатити родині жертви цього тяжкого злочину 22 тис. 194 гривні за нанесену матеріальну, а також 100 тис. гривень – за моральну  шкоду.

Джерело: Володимир Драюк, ТУ ДСАУ у Чернівецькій області

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ