Перша сесія міської ради VII скликання

main

В четвер, 26 листопада, відбулася перша сесія VII скликання Сторожинецької міської ради.

На початку засідання голова міської виборчої комісії довела до відома депутатів та міського голови результати виборів до міської ради та мера міста.

Перша сесія міськради

На сесії були присутні 26 із 26 обраних депутатів. Вів засідання міський голова Карлійчук Микола Миколайович. Також був запрошений новообраний голова Сторожинецької районної ради Лосік Іван Іванович. 

Депутати затвердили порядок обрання секретаря міськради та утворили лічильну комісію для проведення цієї процедури. Саме обрання відбувалося таємним голосуванням, для чого в залі засідань мерії встановили кабінку для голосування.

3

До бюлетеня була внесена тільки одна кандидатура – Матейчук Ігор Григорович. Депутати 18 голосами “За” із 26 підтримали обрання нового секретаря.

На порядку денному стояло питання про затвердження заступника. За поданням міського голови Карлійчука Миколи Миколайовича до бюлетеня внесли також одну кандидатуру – Карлійчука Іллю Васильовича. Також Микола Миколайович пояснив, чому саме цю людину він пропонує на посаду єдиного заступника мера і чому йому не підходить кандидатура діючого заступника – Киюка Сергія Романовича.

Після досить емоційного обговорення, було проголосовано за проведення таємного голосування, за результатами якого Іллю Васильовича обрали заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів. Всього було 18 голосів “За”.

2

На засіданні зазначили, що міська рада повинна працювати з будь-якою районною владою, оскільки завдання мерії – забезпечення добробуту міста.

Також депутати обговорили кількісний і особовий склад комісій міської ради та затвердили їх після незначних уточнень. На цій сесії також був обраний виконавчий комітет міськради у складі 15 чоловік, хоча поступили пропозиції ввести ще одну або дві кандидатури. Склад комітетів ради та виконавчого комітету буде опублікований пізніше.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ