Читачі Давидівської бібліотеки розповіли про свої захоплення

Хобі у твоєму житті

Нинішня реальність, на жаль, така, що прибуток й улюблена справа часто є несумісними. Тому практично в кожної людини є захоплення, завдяки якому вона може відволіктися від буденних клопотів.

Щоб не замкнутися в чотирьох стінах, а передати свої уміння іншим, в бібліотеці-філії № 5 села Давидівка була організована світська вечірка “Хобі у твоєму житті”, яка відбулася 26 листопада. Це була зустріч з цікавими, талановитими особистостями села.

У ході заходу своїм хобі, – любов’ю до книги, – поділилися активні читачки бібліотеки Кіореско Ольга Петрівна та Берник Тетяна, яка любить не тільки читати, а й висловлює свої думки на папері – пише вірші.

Цікавою була розповідь Стоколоса Мар’яна Петровича про його захоплення шахами та шахматами, а його брат Іван Петрович вважає, що чоловік повинен із шматка дерева уміти зробити щось корисне і красиве. Не дарма його в селі називають майстром на всі руки.

Секретами випічки хліба поділилася Горецька Орися Миколаївна, для якої робота з борошном є змістом усього її життя. Майстер-клас з буковинської вишивки провела Лутанюк Ірина Михайлівна.

Любов до народної творчості, до предметів старовинного вжитку допомогла Бойчук Юлії Юріївні зібрати музей села, який розміщений у сільській школі. Свої музичні вітання усім учасникам заходу подарувала Продан Малагжата Юліанівна.

Джерело: Сторожинецька ЦБС

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ