Роботи по благоустрою міста

Благоустрій

По місту закінчується робота по встановленню асфальтового покриття та бруківки на тротуарах деяких вулиць.

На вулиці Ватутіна підрядною організацією ШБУ-60 було укладено асфальт від вул. Федьковича до вул. Н. Яремчука. Загальна вартість цієї ділянки, яка складається з двох частин, 664 тис. грн. Мінімальна товщина асфальту має складати 6 см.

Як повідомив мер міста, Микола Миколайович Карлійчук, нажаль залізнодорожний переїзд там не вдалося влаштувати через відсутність погодження Львівської залізниці, але це питання зараз проробляється. Також на цій же вулиці бруківкою був облаштований тротуар. Загальна вартість – 263 тис. грн. На відремонтованому мосту по вул. Видинівського біля гуртожитку Сторожинецького лісового коледжу облаштували тротуар бруківкою на суму 104 тис. грн.

4

По вулиці Карюкіна тією ж підрядною організацією було встановлено асфальтове покриття вартістю 299 тис. грн.

На Центральному майдані Незалежності було оновлено тротуар біля самої площі. Він обійшовся міському бюджету в 45 тис. грн. А ділянка від майдану до вулиці Грушевського – 91 тис. грн. Також там же було встановлено асфальт на суму 132 тис. грн.

2

По проханню мерії в рахунок 2016 року буде встановлено асфальт від вулиці Видинівського біля ресторану “Пролісок” до вулиці Некрасова на суму біля 200 тис. грн. Також вулиця Річкова, яка йде від “Проліску” вниз біля Податкової академії, вже готується для встановлення твердого покриття, вартість якого складе 259 тис. грн.

5

Всі роботи контролюються комісією у складі депутатів та членів виконкому. Такий колегіальний орган був створений за розпорядженням міського голови і є новинкою для Сторожинецької міської ради. Загальна сума за виконані роботи, яка склала 1 млн. 859 тис. грн., буде виплачена до Нового року.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ