Звернення до мерії щодо обмеження роботи “Бродвею”

Бродвей хотять закрити

По вулиці Видинівського, в районі міста, який більш відомий як “Бродвей”, розміщені два магазини, які працюють до 03:00 з дозволом продавати алкогольні напої до 22:00.

Багато людей облюбувало це місце, оскільки розташовано воно дуже зручно, майже в самому центрі Сторожинця. Треба зазначити, що не завжди на Бродвеї збираються дуже доброзичливі люди, а інколи і не дуже тверезі.

За інформацією начальника Сторожинецького відділу поліції Віорела Барбакара, значна кількість заяв про правопорушення стосувалася саме цього району міста.

На минулому засіданні виконавчого комітету міської ради було прийнято рішення обмежити роботу розважальних закладів та нічних магазинів в Сторожинці до 23:00 з правом продавати спиртні напої до 22:00. 

Ініціатором винесення рішення на виконком був депутат міської ради Олександр Рудий, який написав щодо цього заяву на ім’я мера.

1

Персонал та власник магазину “Каприз”, який розміщений по вул. Видинівського на мосту, написали спільне звернення до очільника міста з проханням переглянути таке рішення виконкому, оскільки вони вважають, що таким документом порушуються їхні права. Також продавці признають, що у разі скорочення часу роботи магазину, четверо працівників вимушені будуть звільнитися.

zayava

Разом з Теслюк Марією Сидорівною, власником “Капризу” та бару “Ратуша” до керівництва міста звернулася також Рибак Флоря Іванівна, власник бару “Риф” з проханням змінити рішення про обмеження роботи.

Як продавці магазинів, так і власники закладів зробили акцент на тому, що молоді, яка порушує громадський порядок, просто немає куди піти крім Бродвею.

В мерії повідомили, що розгляд даної заяви та звернення буде винесено на сесію міської ради, яка відбудеться 25 грудня. Олександр Рудий зазначив, що пояснить свою позицію для всіх депутатів та розповість про причини, які спонукали його написати заяву про обмеження роботи нічних магазинів та розважальних закладів.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ