У неділю на Центральному майдані Сторожинця відбудеться благодійна акція “Допоможіть врятувати Євочку”

У неділю, 29 липня 2018 року, у місті Сторожинець на Центральному майдані Незалежності з 10:00 до 20:00 відбудетиметься масштабна благодійна акція “Допоможіть врятувати Євочку”,  націлена на збір допомоги для 5-місячної сторожинчанки Єви Іленчук.

Маленькій дівчинці поставили страшний діагноз: імунодефіцит, рідкісний, тяжкий комбінований (Т+/-В+NK). Хвороба проявляється в тому, що імунна система взагалі не працює і будь-яка вірусна чи бактеріальна інфекція можуть бути фатальними для життя малечі. Це надзвичайно рідкісне захворювання – у світі діагностували тільки шість подібних випадків.

Нагадаємо, минулого тижня відбулась перша акція на підтримку дитини, на якій вдалося зібрати 10 тис. доларів від благодійників з Румунії та більше 70 тис. грн. від сторожинчан.

Програма цієї неділі ще більш насичена, до неї приєдналося чимало підприємців, громадських організацій, активістів та волонтерів.

Заплановано провести благодійний ярмарок, де активісти продаватимуть випічку, вироби хенд-мейд, квіткові композиції тощо. Також буде розважальна програма для діток на площі і поруч з кафе “Корона”.

У неділю на вас чекають різноманітні майстер-класи, можливість сфотографуватися біля яскравих фотозон і навіть можна буде придбати домашнього улюбленця (тваринок привезуть активісти з Чернівців).

Можна буде придбати футболки та кульки з написами “Допоможіть врятувати Євочку”. Абсолютно всі виручені кошти з ярмарку будуть передані на лікування Євочки.

Приходьте та апрошуйте друзів і рідних! Підтримаймо разом цю неймовірно сильну та світлу сім’ю і об’єднуймось для порятунку маленької дитячої душі, адже лікування на суму більше 100 тис. доларів потрібно розпочинати якомога швидше.

Від серця до серця та гривня до гривні і ми разом врятуємо життя!

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ