Нам 2 роки

Нам 2 роки

Дорогі користувачі! Сьогодні ресурсу Сторожинець.Інфо виповнюється два роки.

В березні 2015 року ми почали писати новини про Сторожинець та Сторожинецький район, дотримуючись простого принципу – висвітлювати тільки ті події, які мають відношення до наших краян і інформація про які є унікальною. Жодного разу ми не передруковували новини у будь-яких інших видань.

Сьогодні можемо трохи розповісти про статистику роботи ресурсу. За два роки ми зробили більше 1900 публікацій на різноманітну тематику – культурні та спортивні події, фестивалі, ярмарки, засідання виконавчих комітетів та сесій, проблемні питання жителів району тощо.

Ресурс дає можливість висловити свою думку будь-кому, оскільки ми не модеруємо та не видаляємо коментарі, а єдиним правилом коментування є відсутність ненормативної лексики в них. Тому, інколи, під новинами розгоряються справжні баталії.

Ми змінили систему коментування і тепер є можливість писати коментарі під своїм обліковим записом в різних популярних соціальних мережах.

За останній рік найбільш коментованою  новиною стала Зустріч кандидатів на голову та у депутати громади з виборцями, де було 118 коментарів, а за весь період найбільше обговорення викликала конфліктна ситуація в Сторожинецькому ліцеї, де користувачі залишили 164 дописи.

Щоденно на Сторожинець.Інфо заходить в середньому 3-4 тис. унікальних користувачів, а в піки, коли розміщуються резонансні або шокуючі новини, кількість користувачів складає до 10 тисяч на добу.

Ми ведемо канал на YouTube, де зараз розміщено вже 369 відео, загальна тривалість перегляду яких склала 1,819 млн. хвилин.

Найбільш популярним стало відео з “наноасфальтом” в Великому Кучурові. Ці кадри викликали не тільки суспільний резонанс, а й стали одним з приводів до повторного ремонту дороги.

Новини ми дублюємо в соціальних мережах на наших сторінках: Facebook, VK, Twitter, Одноклассники, а найбільш потужним продовженням Сторожинець.Інфо стала група Life in Storozhynets, де зараз вже майже 5800 підписників, більшість яких активні молоді люди з нашого району. У адміністраторів групи є велике бажання працювати та багато креативних ідей, які плануємо разом реалізувати в майбутньому.

Вважаємо, що одним з найбільших наших досягнень за рік є запуск гіперлокальних ЗМІ по типу нашого в різних районах Чернівецької області. Вже зараз працюють команди Кіцмань.Інфо, Герца.Інфо, Заставна.Інфо та Глибока.Інфо.

Нам вартувало великих зусиль підняти ці ресурси та навчити команди на місцях працювати і ми не плануємо зупинятися на цьому.

Ми змінили дизайн Сторожинець.Інфо і ви, напевно, це помітили =). Розділ з останніми новинами тепер розміщений зверху, а далі на головній сторінці ми можемо розміщати іншу інформацію, на яку є попит у користувачів. Для тих, хто звик читати стрічку новин, зверху в меню є кнопка “Останні новини”. Ми чутливо реагуємо на зауваження, тому будемо до них дослухатися.

Хочеться подякувати авторам-колумністам, які долучаються до наповнення ресурсу. Ми нікому не відмовляли в публікації, тому завжди запрошуємо до співпраці.

Дякуємо всім, хто допомагає наповнювати та підтримувати ресурс! Ми вчилися всьому майже з нуля – писати тексти, знімати фото та відео, робити інтерв’ю та статті, – тому що хочемо бути для вас найкращим новинним ресурсом про нашу Сторожинеччину.

І насамперед – дякуємо вам, дорогі наші читачі, за те, що ви разом з нами!

Категорія: Важливо
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ