#СторожинецьНеСело – сторожинчани обвалили рейтинг сторінки Чернівецької ОДА у Фейсбук

Вчора ввечері у сторожинецькій групі ФБ LifeInStorozhynets був запущений флеш-моб на підтримку створення центру госпітального округу у Сторожинці – #СторожинецьНеСело

Для цього потрібно:

  1. Зайти на сторінку відгуків Чернівецької ОДА у Фейсбуці: https://www.facebook.com/pg/cvODA/reviews/
    2) Натиснути “Ні” (не рекомендую).
    4) Написати (або скопіювати) наступний текст: #СторожинецьНеСело Центр госпітального округу має бути в Сторожинці!

За декілька годин користувачі обвалили рейтинг сторінки майже втричі – з 4,1 до 1,4, залишивши більше 300 негативних оцінок.

Близько опівночі Фейсбук заблокував можливість залишати відгуки, щоб перевірити, чи вони відповідають правилам.

Також сотні відгуків на підтримку створення центру госпітального округу у Сторожинці залишили у коментарях на ФБ-сторінці LifeInStorozhynets та Storozhynets.Info

Пропонуємо почати флешмоб #СторожинецьНеСело!Шановні Сторожинчани! Сьогодні вирішується доля нашого міста. Ми або…

Posted by Life in Storozhynets on Wednesday, 23 January 2019

Обурення сторожинчан викликала інформація про те, що у Чернівецькій області під час наступного етапу реформи децентралізації планують створити три райони – Вижницький, Чернівецький та Хотинський, а Сторожинець втратить статус районного центру.

Найбільш ймовірно, про що не раз писали обласні ЗМІ, що центри та межі майбутніх районів будуть збігатися з центрами та межами госпітальних округів.

У серпні 2018 року в Сторожинці відбулися установчі збори Госпітальної ради Західного госпітального округу, яка розробила Положення про госпітальний округ та подала його на узгодження до Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА ще восени.

На наступному засіданні Госпітальної ради, яке планують провести у лютому, має бути затверджено Положення та проголосовано про створення центру на базі Сторожинецької ЦРЛ і затверджений перспективний план розвитку на 5 років.

Проекти рішень були подані всім членам госпітальної ради для опрацювання.

Проблема в тому, що немає документального визначення, хто саме в ОДА приймає остаточне рішення по формуванню Госпітального округу та визначенню його центру.

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ